Recensies

Floor Eisermann
Ik heb me altijd enorm op mijn gemak gevoelt in de auto, en verheugde me op iedere les. Hugo is duidelijk, eerlijk en relaxed in de omgang. Hij heeft me geholpen om me voor te bereiden op het praktijkexamen en gaf me alle vertrouwen mee waardoor ik zelfverzekerd mijn rit kon rijden. Hoewel ik natuurlijk enorm blij ben dat ik met relatief weinig lessen en in korte tijd mijn rijbewijs heb gehaald, zal ik de gezellige uurtjes in de auto wel missen!..
Selena Stevens
Een hele fijne rijschool. Hugo is een zeer rustige instructeur. De rijlessen waren altijd super gezellig en leerzaam. Hugo neemt ook echt de tijd om je alles zo goed mogelijk te leren.
Thao Tran
Hugo is geweldig! Geduldig, vriendelijk en ontzettend duidelijk qua instructies. neemt de tijd voor je, geeft je vertrouwen en zoekt naar passende oplossingen want geen enkele leerling is hetzelfde..
Jarno Romankowicz
Ik vond de rijlessen vanaf het begin al leuk en leerzaam. Ik ben goed begeleid richting het praktijkexamen en ondanks corona toch in een keer geslaagd en dat had zeker niet gekund zonder Hugo!
Isa Roufs
Rijles bij Hugo heb ik altijd als ontzettend gezellig ervaren en ik denk dat dat heel belangrijk is. Je hoeft niet bang te zijn om vragen te stellen en alles gaat op je eigen tempo. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool had gekozen!
Noah Quintera Perez
Altijd leuke sfeer in de auto, altijd vrolijk maar wel scherp als er ingegrepen moest worden!
Dave Delnoy
Ik vond dat de lessen die ik had goed en zorgvuldig gegeven werden en altijd geholpen werd zodat het voor mij heel makkelijk uiteindelijk was om het rijbewijs te kunnen halen.